Minden már működő és induló cégeknek fontos a jól kialakított adórendszer, melynek eredményeként csökkenteni, minimalizálni tudja adóterheit. Cégünk az adótanácsadási tevékenysége során segít kiigazodni az adózási jogszabályok rengetegében. Cégalapítás előtt álló ügyfeleknek segítünk kiválasztani a számára legmegfelelőbb társasági formát, tevékenységi kört, adózási formát. Az adózási forma kiválasztása nem egyszerű feladat, de az egyik legfontosabb, mert ez által is tudja csökkenteni kiadásait. Az adótanácsadás során tájékoztatást kaphat az adózási kérdéseiről: adótervezés, adóoptimalizálás, eseti adótanácsadás, társasági adó, KIVA, ÁFA, KATA és helyi adók terén. Leendő és működő cégeknek is biztosítunk széleskörű adótanácsadást. Egy esetlegesen bekövetkező adórevízió során cégképviseletet biztosítunk.

Már működő cégek esetében is segítünk kiigazodni adótanácsadási tevékenységünk során a jogszabályok rengetegében és kiválasztani a megfelelő adózási formát. Folyamatosan figyeljük az állandóan változó jogszabályokat. Meglévő ügyfeleinknek ingyenesen végezzük adótanácsadási tevékenységünket. Nem csak cégeknek,

vállalkozásoknak nyújtunk adótanácsadást, hanem magánszemélyek részére is. Magánszemélyeknek adótanácsadási tevékenységünk során tájékoztatást nyújtunk például egy ingatlan adás-vétel adózási kérdéseiről.

Alakuló és működő cégeknek adótanácsadás Budapest XIV kerületében, jól megközelíthető helyen, az Adria sétány 10/F alatt. Cégalapítás előtt álló ügyfeleknek segítünk kiválasztani a megfelelő társasági formát, tevékenységi kört.

Az adózási forma kiválasztása nem egyszerű feladat, de szakképzett kollégáink segítenek a megfelelő választásban, hogy minél kevesebb költségekkel kelljen számolnia. Az adótanácsadás során tájékoztatást kaphat az adózási kérdésekről: adótervezés, adóoptimalizálás, eseti adótanácsadás a társasági adó, általános forgalmi adó és a személyi jövedelemadó terén.

Nálunk kellemes légkörben zajlik az adótanácsadás, ahol a bonyolult szabályokat érthetően magyarázzuk el.

Számviteli tanácsadásunk részeként segítjük az ügyvitel tervezését, illetve az ügyviteli folyamatok optimalizálását.

Tanácsadásunk egy jó befektetés, mely biztosan megtérül.

Megosztás