Könyvelőváltás.

Miért minket válasszon?

A könyvelő váltás mindig nehéz feladat, mert nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő időpontot és megfelelő könyvelőt. Akár év közben, akár év végén szeretne könyvelőt váltani forduljon hozzánk bizalommal, akár budapesti, akár vidéki székelyű cégről van szó.Az új könyvelő kiválasztása alapján számos dolgot kell figyelembe vennie.

A könyvelő kulcsfontosságú személy a vállalkozás életében, akitől a cégvezetők nem szívesen válnak meg, de mégis előfordulhatnak olyan helyzetetek, amikor a könyvelőváltás elkerülhetetlené válik. Például nem elégedett a könyvelője által nyújtott szolgáltatásokkal, vagy esetleg a könyvelő hibája miatt megbírságolják, túl sokat kell várnia az Ön által kért kimutatásokra.

Miért minket válasszon, könyvelő váltás esetén?

Szakképesített mérlegképes könyvelő munkatársaink naprakész információkkal

A könyvelési munka nagyfokú precizitást és szakképzettséget igényel. Munkatársaink folyamatosan követik a jogszabály változásokat és részt vesznek szaktudásuk bővítése miatt különböző oktatásokon.

Bonyolult jogszabályok érthetően

Ügyfeleinknek segítünk eligazodni a sokszor érthetetlen adó jogszabályok megismertetésében és alkalmazásában

Adótanácsadás

Az adótanácsadás nagyon fontos minden vállalkozás számára, hiszen költségeit csökkentheti a vállalkozás a megfelelő adózási mód kiválasztásával és adókedvezmények felhasználásával. Ügyfeleink részére ingyenesen nyújtunk adó tanácsadást és felhívjuk figyelmüket a megfelelő adózási mód kiválasztására, esetleg év közi vagy év végi váltásra

Felelősség biztosítás

Cégünk nagy összegű felelősség biztosítással rendelkezik.

Időpontok betartása

Fontos számunkra, hogy a bevallásokat határidő előtt be tudjuk küldeni , illetve ügyfeleinket az adófizetési kötelezettségeiről időben tájékoztatjuk.

Könyvelési árak

Vállalkozásunk könyvelési árait egyedileg, a vállalkozás méretei és egyedi igényei alapján alakítja ki.

Kommunikáció

Fontosnak tartjuk ügyfeleinkkel való állandó kapcsolattartást. Akár telefonon, e-mailen vagy skype segítségével

Szerződéskötés

Minden ügyfelünkkel az egyedi igények figyelembevételével egyedi szerződést kötünk, mely szerződés a

mindenkori jogszabályoknak megfelelnek

Online kapcsolattartás lehetősége

Vállalkozásunk rendelkezik egy online felülettel, mely könnyen kezelhető és lehetőség nyílik általa az ügyfeleinknek a gyors és pontos határidők betartására és az ügyfelek által kért kimutatások tárolására.

Keressen fel, hogy mindebben a segítségére lehessünk!

Tel: +36(20) 502-20-40, +36(30) 467-8594

Címünk: 1148, Budapest Adria sétány 10/F

Megosztás