Könyvelés – adó tanácsadás – bérszámfejtés!

Több mint 25 év szakmai tapasztalat!
Kell ennél több?

Budapest, XV. kerületi irodánk Önt is várja!

Társaságunk fő tevékenységei közé a könyvelés, adó-tanácsadás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, egyéb ügyviteli feladatok tartoznak, amelyekkel sikeresen segíthetünk meglévő, és leendő ügyfeleink munkáját Budapesten és vonzáskörzetében. Szolgáltatásaink sokrétűségéről bővebb információkat a szolgáltatásaink menü alatt kaphat.

Kiemelkedően fontos a vállalat ügyvezetője és dolgozói számára a partnerek megelégedettsége, és a hosszú távú együttműködés kialakítása, fenntartása. Valamit, hogy ügyfeleik számára ne csupán könyvelők legyenek, hanem képviselők, akik érdekeiket szakértelmünkkel és felelősségük tudatában képviseljük.

Jelszavunk: pontosság, megbízhatóság, szakmai tudás és elégedettség. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb könyvelési szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

Számítástechnikai és irodatechnikai eszközeinket szakemberek bevonásával alakíttattuk ki. Különös hangsúlyt fektetve az adatbiztonságra, adatmentésre, adatvédelemre, vírusmentes üzemeltetésre. könyvelési szolgáltatásainkhoz használt szoftvereket nagy körültekintéssel választottuk meg. Megbízóink biztonsága érdekében cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Könyvelés Budapesten az Ön igényeire szabva!

Társaságok (Rt-k, Kft-k, Bt-k), társasházak és egyéni vállalkozók részére vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat:

  • Könyvelés.
  • Bérszámfejtés.
  • Tb ügyintézés.
  • Szabályzatok készítése
  • Adótanácsadás
  • Társasház könyvelés

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon.

Jelszavunk: „Pontosság, Megbízhatóság, Szakmai tudás és elégedettség”

Keressen fel, hogy mindebben a segítségére lehessünk!

Budapesti Könyvelő irodánk elérhetősége

Keressen fel, hogy mindebben a segítségére lehessünk!
+36(20) 502-20-40

+36(30) 467-8594

Budapesti vállalkozásunk 1993 óta végez magánszemélyek, társaságok és társasházak részére teljes körű könyvelési, ügyviteli és tanácsadói szolgáltatást Budapesten. Kezdetekben egyéni vállalkozóként végezte tevékenységét, majd 2008 szeptemberében alakult át Kft-vé, azzal a határozott céllal, hogy régi és új partnereikkel együtt hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítsanak ki.

Válassza Ön is profi, tapasztalt csapatunkat!

Könyvelés Budapesten teljes körűen, bérszámfejtés, cégalapítás, adótanácsadás, online könyvelés!

Címünk: 1148, Budapest Adria sétány 10/F

Megosztás