Könyvelő cégünkről

Könyvelés Budapesten , és Pest megyében!

Könyvelő irodánk 1993 óta végez magánszemélyek, társaságok és társasházak részére teljes körű könyvviteli, ügyviteli és tanácsadói szolgáltatást.

Budapesti könyvelőirodánk vállalja Bt-k, Kft-k egyéni vállalkozások, EVÁS cégek és Társasházak, lakóparkok teljes körű könyvelését és bérszámfejtését. Igény szerint elkészítjük hiányos szabályzatait, illetve aktualizáljuk a mindenkori jogszabályoknak megfelelően. Kezdetekben ügyvezetőnk egyéni vállalkozóként végezte tevékenységét, majd 2008 szeptemberében alakult át Kft-vé, azzal a határozott céllal, hogy régi és új partnereikkel együtt hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítsanak ki.

Munkatársaink számára kiemelkedően fontos a partnerek megelégedettsége, és hosszú távú együttműködés kialakítása, fenntartása. Valamit, hogy ügyfeleik számára ne csupán könyvelők legyenek, hanem képviselők, akik érdekeiket szakértelmünkkel és felelősségük tudatában képviseljük.

Jelszavunk: pontosság, megbízhatóság, szakmai tudás és elégedettség. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasosabb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereink számára.

Társaságunk fő tevékenységei közé a könyvelés, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, egyéb ügyviteli feladatok, webprogramozás tartoznak, amelyekkel sikeresen segíthetünk meglévő, és leendő ügyfeleink munkáját.

Szolgáltatásaink sokrétűségéről bővebb információkat a SZOLGÁLTATÁSAINK menü alatt kaphat.

Számítástechnikai és irodatechnikai eszközeinket szakemberek bevonásával alakíttattuk ki. Különös hangsúlyt fektetve az adatbiztonságra, adatmentésre, adatvédelemre, vírusmentes üzemeltetésre. Könyvelési munkánkat jogtiszta, korszerű könyvviteli programmal végezzük, melyet folyamatosan frissítünk. Megbízóink biztonsága érdekében cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik, ami biztosíték munkánk megbízhatóságára.

Miért a Alexandra Kontír Könyvelőirodát válassza?

Mi az alapítás (1993) óta ügyfeleinket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki, ezért is úgy gondoljuk, hogy egy könyvelő iroda legyen egy olyan

  • könyvelőiroda, ahol a Pontosság, Megbízhatóság és a Szakmai tudás a legfontosabb
  • könyvelőiroda, amely az ügyfelek biztonsága érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik
  • könyvelőiroda, ahol a könyvelés kiemelkedően magas színvonalú
  • könyvelőiroda, ahol folyamatos a tájékoztatás a számviteli és adójogszabályokról
  • könyvelőiroda, amely szakmai és anyagi felelősséget vállal a könyvelésre

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon.

Alexandra Kontír a Könyvelő iroda!

Jelszavunk: „Pontosság, Megbízhatóság, Szakmai tudás és elégedettség

Könyvelő irodánk elérhetősége

Keressen fel, hogy mindebben a segítségére lehessünk!
+36(20) 502-20-40

+36(30) 467-85-94

könyvelés

Könyvelés Budapesten


Keresés

Szponzorált linkek