Hasznos információk

Alexandra Kontír Könyvelő és Szolgáltató Kft.

Köszöntjük az Alexandra Kontír Könyvelő és Szolgáltató Kft. honlapján.

 

Vállalkozásunk 1993 óta végez magánszemélyek, társaságok és társasházak részére teljes körű könyvviteli, ügyviteli és tanácsadói szolgáltatást. Kezdetekben egyéni vállalkozóként végezte tevékenységét, majd 2008 szeptemberében alakult át Kft-vé, azzal a határozott céllal, hogy régi és új partnereikkel együtt hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítsanak ki.

Kiemelkedően fontos a vállalat ügyvezetője és dolgozói számára a partnerek megelégedettsége, és a hosszú távú együttműködés kialakítása, fenntartása. Valamit, hogy ügyfeleik számára ne csupán könyvelők legyenek, hanem képviselők, akik érdekeiket szakértelmünkkel és felelősségük tudatában képviseljük.

Jelszavunk: pontosság, megbízhatóság, szakmai tudás és elégedettség. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és szinvonalassabb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

Társaságunk fő tevékenységei közé a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, egyéb ügyviteli feladatok, webprogramozás tartoznak, amelyekkel sikeresen segíthetünk meglévő, és leendő ügyfeleink munkáját. Szolgáltatásaink sokrétűségéről bővebb információkat a szolgáltatásaink menü alatt kaphat.

Számítástechnikai és irodatechnikai eszközeinket szakemberek bevonásával alakíttattuk ki. Különös hangsúlyt fektetve az adatbiztonságra, adatmentésre, adatvédelemre, vírusmentes üzemeltetésre. Ügyviteli szolgáltatásainkhoz használt szoftvereket nagy körültekintéssel választottuk meg. Megbízóink biztonsága érdekében cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Társaságok (Rt-k, Kft-k, Bt-k), társasházak és egyéni vállalkozók részére vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat:

  • Számviteli szolgáltatások.
  • Adótanácsadás.
  • Bérszámfejtés.
  • Tb ügyintézés.
  • Könyvelés, Könyvelő szolgáltatás
  • Szabályzatok készítése.
  • Adótanácsadás
  • Webfejlesztés.
Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon.

Jelszavunk: „Pontosság, Megbízhatóság, Szakmai tudás és elégedettség”

Keressen fel, hogy mindebben a segítségére lehessünk!
+36(20) 502-20-40